naturlig Kvalitet med grøn proces

Opdag Vores Formål

Twist:D har til formål at bekæmpe madspild ved at fokusere på de frugter og grøntsager, som ofte bliver frasorteret. Hele 35% af al dyrket frugt og grønt kasseres, og det er helt vanvittigt! Twist:D tager udfordringen op ved at redde disse frugter og grøntsager fra at ende som affald og i stedet omdanne dem til lækre drikkevarer.

Twist:D ønsker at skabe Danmarks mest innovative og bæredygtige juicebrand og -koncept. Ved at udnytte de frasorterede råvarer til at lave velsmagende og nærende juicer, bidrager vi ikke kun til at reducere madspild, men også til at fremme en mere bæredygtig fødevareindustri.

Se produkter
Twist:Ds ingefærshots på flise
Primært af frasorteret frugt og grønt
Uden Tilsætningsstoffer

Vi satser ikke kun på økologi, da konventionelle råvarer er mindst lige så vigtige, i forhold til minimal miljøbelastning og madspild.

Vores produkter kræver ikke køling, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at have dem liggende. Med en holdbarhed på 18 måneder fra produktionen er der rigelig tid til at nyde dem uden frygt for at de bliver for gamle

Juicen på 250 ml er pakket i kolli med 9 stk., økologiske juice på 750 ml er pakket i kolli med 6 stk., ingefærshots er pakket i kolli med 25 stk. og økologiske sodavand er pakket i kolli med 12 stk.

dansk håndværk i hver slurk
Bag Om Vores Produkter

Vores juicer har en dansk baggrund og er udviklet i København. Vi er stolte af vores danske rødder og værner om den danske tradition for kvalitet og grønne tilgang. Hvilket vi mener afspejles i vores produkter.

Vi handler primært med lokale frugt og grøntavlere. Med vores danske baggrund er vi dedikerede til at levere juicer af topkvalitet uden tilsætningsstoffer, så du kan nyde den autentiske smag af dansk håndværk i hver eneste slurk.

Twist:Ds sodavand i potteplante

Dansk & Grøn Produktion

Når vi producerer vores juice, sodavand og ingefærshots er det ud fra en bæredygtig filosofi som hele tiden udfordres og optimeres med fokus på at producere så Co2 neutralt som muligt. Vi arbejder hen mod at vi primært anvender ”grøn” strøm fra danske vindmøller eller solenergi, ligesom vi ønsker at genanvende overskuds vand i processen til rengøring.
Henrik plukker æbler på en æbleplantage
Vores Råvarer

Vores frugt og grønt kommer primært fra avleres, frasorteret frugter og grønt der ikke kan sælges i butikker eller 2. sorterings råvarer fra landbrug, som ikke passer ind i frugt- og grøntsags grossisternes krav til størrelser, form eller farve.

Vi har direkte kontakt med avlerne, så vi dermed tilsikrer os at det er frasorteret frugter eller grønt. Vi satser ikke kun på økologi, da konventionelle råvarer er mindst lige så vigtige, i forhold til minimal miljøbelastning og madspild.

Vi tager ansvar
Corporate Social Responsibility

Vi sætter en høj standard for os selv, når det handler om at reducere vores CO2-aftryk i dansk produktion. Vi arbejder målrettet på at implementere grønne teknologier, optimere vores produktionsprocesser og minimere spild for at sikre, at vores aktiviteter har mindst mulig indvirkning på miljøet.

Vores mål er ikke kun at opfylde, men også at overgå de gældende miljømæssige standarder, og vi stræber konstant efter at finde nye og innovative måder at mindske vores CO2-udledning på, så vi kan bidrage positivt til en mere bæredygtig fremtid.