Twist:D Saftig Innovation ♻️ Mindre Madspild - Fri fragt ved køb over 350,-
Hvad gør Twist:D

Vi Koldpresser vores frugt og grønt, det mindsker bitterhed og sikrer høj kvalitet af juicen, med respekt for naturen og miljøet med de bedste produktionsprocesser.
Vores frugt og grønt kommer primært fra avleres, frasorteret frugter og grønt der ikke kan sælges i butikker eller 2. sorterings råvarer fra landbrug, som ikke passer ind i frugt- og grøntsags grossisternes krav til størrelser, form eller farve.

Helt uden tilsætningsstoffer.

Vi satser ikke kun på økologi, da konventionelle råvarer er mindst lige så vigtige, i forhold til minimal miljøbelastning og madspild.

Ingen kølekrav

Der er ikke kølekrav på Twist:D og holdbarheden er 18 måneder fra produktion. Juicen er pakket i kolli med 9 stk. og shots er pakket i kolli, i 25 stk

Dansk produceret

Når vi producerer Twist:D juice og shots er det ud fra en bæredygtig filosofi som hele tiden udfordres og optimeres med fokus på at producere så Co2 neutralt som muligt.Vi arbejder hen mod at vi primært anvender ”grøn” strøm fra danske vindmøller eller solenergi, ligesom vi ønsker at genanvende overskuds vand i processen til rengøring.
Dansk udviklet

Vi producere vores juicer i Danmark, og handler primært lokalt med frugt og grøntavlere.

Vi koldpresser vores frugt og grønt, det mindsker bitterhed og sikrer høj kvalitet af juicen, med respekt for naturen og miljøet med de bedste produktionsprocesser.
Helt uden tilsætningsstoffer!

Råvarer

Vores frugt og grønt kommer primært fra avleres, frasorteret frugter og grønt der ikke kan sælges i butikker eller 2. sorterings råvarer fra landbrug, som ikke passer ind i frugt- og grøntsags grossisternes krav til størrelser, form eller farve.Vi har direkte kontakt med avlerne, så vi dermed tilsikrer os at det er frasorteret frugter eller grønt. Vi satser ikke kun på økologi, da konventionelle råvarer er mindst lige så vigtige, i forhold til minimal miljøbelastning og madspild.

CSR

Corporate Social Responsibility (CSR)er vores overordnede fokusområde.Det gælder lige framadspildtil dansk produktionsamt minimering afCO2 aftryk.

Bæredygtighed

Bæredygtighed, miljø & fødevarer, har aldrig fået så meget opmærksomhed som det gør i disse tider. Vi arbejder hele tiden på at minimere vores energiaftryk og forbedrer miljøet.

Intet går til spilde!